Rusta i mitt hjärta. Idag var vi på en av ...

mms_img565468985 (MMS)

Rusta i mitt hjärta. Idag var vi på en av mina favvo affärer. RUSTA! När jag är riktigt nöjd med ett köp så betyder det att jag fått extra mycket för pengarna, och det får msn oftast på rusta. Idag är jag väldigt nöjd med 2 nya halsband till hundarna. Maya har såklart redan använt sitt medans chloes får ligga i korgen 28 dagar till och vänta på sin ägare. Halsbanden var iaf väldigt fina och hade namnet tatto, passande får jag säga.


Chloes.

mms_img-76733731 (MMS)

Chloes.


Chloe <3

Nu har vi bestämt att Maya ska få en kompis. Det kommer bli en stor lillasyster med namnet Chloe.


Chloe är en pigg, aktiv, nyfiken fröken som är om sig och kring sig och håller sig uppdaterad om vad som är på gång såväl ute på gården som i hundgruppen. Där något kul händer – där är Chloe. Alla främmande människor måste självklart undersökas, luktas på från topp till tå, få sig en luktslick i ansiktet och sedan bjudas upp till lek. Vår glada och balanserade virvelvind Chloe ser inte heller sin storlek som ett hinder för knäsittning när hon utsett någon som sin favoritmänniska. I hundgruppen är hon en av de hundar som aldrig avstår från en lekstund och hon är den första att ta initiativ till bus och lek när tillvaron blir alltför trist i den torftiga hägnmiljön. Till Chloe söker vi ett sportigt hem som dagligen hittar på stimulerande aktiviteter tillsammans med sin hund och gärna vistas i skog och mark. Chloe vill gärna ha en rolig hundkompis att leka med i sitt nya hem.













Fick en super söt mössa här om dagen av Je...

mms_img-52921916 (MMS)

Fick en super söt mössa här om dagen av Jessica. Hon tyckte att den var jag.... Å kanske e jag svart med inslag av lite vitt... ;) tack så mycket JGL!


Nu åker vi och tävlar :)

mms_img371178106 (MMS)

Nu åker vi och tävlar :)


Kommer åkandes på väg till stallet, vad hi...

mms_img120451305 (MMS)

Kommer åkandes på väg till stallet, vad hittar jag då på cyckelvägen.... Jo en liten förrymd pax!


SMS-inlägg

mms_img770125857 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img163521705 (MMS)


Efter tävlingen idag red jag mascara och g...

mms_img-47964539 (MMS)

Efter tävlingen idag red jag mascara och gjorde iordning sakerna inför imorgon. Men efter det åkte jag, mamma och JGL till Uppsala för lite mini shopping:) jag kom hem med en Paris ask som dom fula tvdosorna ska ligga i. Sen en tavla med ett talesett på, och sist av allt från Ikea 5 fina kort på olika städer som jag ska ha i kommande anslagstavla.


Gracianas första tävling på över 1,5 år.


har varit i aspvik och tävlat Graciana idag. hon skötte sig exemplariskt hela tiden. men det blev 2 pet. men sånt kan man glöma när dom är så duktiga för övrigt :) imorgon är det Alice och Häppis tur...

Idag fick Sofia tillbaka sin lilla mus Bla...

mms_img136065350 (MMS)

Idag fick Sofia tillbaka sin lilla mus Blanco. Hon är nog väldigt glad att komma hem, med tanke på att hon varit i sin bur 24/7 dom senaste 2.5 veckorna. Som tack för det fick vi en mycket passande skylt och en jätte fin bok, som man kan ha foton i eller skriva något i. Tack för det :)


Vi har tapetserat en ny fondvägg i vardags...

mms_img-10461779 (MMS)

Vi har tapetserat en ny fondvägg i vardagsrummet. Tidigare hade vi en svart tapet med medaljonger på, den var iof väldigt snygg men passade inte alls in i våran inredning. Den nya tapeten passar perfa! Lite mjukare mycket mera oss (mig;) dom andra väggarna målade vi i en vanlig vit färg. Vi har också satt upp en fond vägg i lilla rummet nere. Tre vita väggar + en vit tapet med medaljonger på, neutral men snygg.


Hoppning på Häppi.



Skulle ha tävlat Häppi i torsdags men det blev ingen tävling så jag hoppade Pay and jump banan hemma istället. hon var super duktig hela tiden, men blir svårt att hoppa när matte lägger in 6 ist för 5 galoppslag... imorgon väntar pay and jump och på söndag är det tävling :)

Pay and jump Alice 9/8-11


Fina Alice hoppade också i tisdags. Hon hoppade väldigt bra. Men en förhållning för mycket innan tre kombinationen ger oss 4 fel. ingen hoppning för henne imorgon tror jag, men där emot blir det tävling på söndag. tills dess måste magen bort lite till...

Pay and jump Graciana 9/8-11



Förra tisdagen så hade vi pay and jump i stallet. En mycket lyckad och rolig kväll. imorgon väntar nästa pay and jump på Graciana och på lördag är det tävling på riktigt på fröken eldig. Ska bli jätte spännande hon har ju inte tävlat på hur länge som helst, mer än ett år skulle jag tro.



Madde och trille! Har varit med madde och ...

mms_img-18245272 (MMS)

Madde och trille! Har varit med madde och tävlat idag. Dom var så himla duktiga! Kommer hem med en CR rosett och en blå 2:a plats rosett. Grattis madde och trille bra ridet!


Säljes! Ska sälja mitt släp. Det är en Sta...

mms_img-90193309 (MMS)

Säljes! Ska sälja mitt släp. Det är en Star trailer -00, mycket sparsamt använt. Pris 45000:-


igår blev dom herr och fru Elfström <3

igår var vi på en av sommarens höjdpunkter. Mogge och Erikas bröllop.
sån himla rolig dag och kväll. vi var förberedda upp till tänderna. temat var svart och rosa. kläder, smycken och pressent gick allt i dessa färger.
bildbomb, varse goda! :)

"I do!"


ååå... så pirrigt!!!


fiiina familjen :)


fint ska det vara...


gänget för dagen: Pontus, jag, Misan, Kalle, Kaisa, fredrik, Frida, Philip och Robin :)


snart dax för middag.


å så middag... mmm...


så här fint var det innan vi satte oss till bords.


gängets pressent, i denna korg fanns det många överraskningar...


å så dansen :) Misan, Kaisa, Robin och Pontus.


Erik och Robin, kungarna på Dansgolvet, eller...  och Frida i bakgrunden.


Tingeling verkade vara där också, eller... nej, det är ju Bruden ;)


Å brudgummen var på G, i bakgrunden Philip och linslusen Robin...


å så var sagan slut, och dom levde lyckliga i alla sina dagar.
Många kramar till Mogge och Erika!

Mitt i all morgonvila passar lektionshästa...

mms_img-77580863 (MMS)

Mitt i all morgonvila passar lektionshästarna på att rymma. Så det blev hemvallning med bil. Alla klarade sig fin fint, men våra lektionshästar är bra knäppa ibland :)


Tidig morgon i stallet. Vet inte hur poppi...

mms_img-14202632 (MMS)

Tidig morgon i stallet. Vet inte hur poppis man är när man kommer och stör så här på morgonen... Men nu ska dom iaf få komma in ett par timmar och vila medans jag rider. Sen bär det av för handling till morgondagens bröllop. Svart och rosa ska det vara...


Kvällen ikväll spenderas i huvudstaden til...

mms_img-10980001 (MMS)

Kvällen ikväll spenderas i huvudstaden tillsammans med familjen Johansson. Har varit några drinkstopp på bägen, men nu sitter vi på koh pangang och väntar in maten.


Eftermiddagen spenderades tillsammans med ...

mms_img105443920 (MMS)

Eftermiddagen spenderades tillsammans med Pontus och Robin på sjön. Ända in till stan åkte vi med Robins nya fina båt. Turen bjöd på även på lite bad. Inte från.mig men dom andra tog ett snabbroll.


Ååå... Så varmt det var att rida idag. Lon...

mms_img-95133923 (MMS)

Ååå... Så varmt det var att rida idag. Longerade lettan och häppi. Lettan var sitt vanliga sega jag när det kom till longering, sen var det ju väldigt varmt också. Häppi var lagom idag. Hon brukar ju vara som en kanonkula i vanliga fall. Men idag kunde jag till o me ha spö utan att hon blev knäpp. Sen var det ridning x 3. Först galopp träning på Alice på fältet. Sen crax, dressyr på fältet. Han är väldigt mjuk och fin för att ha vilat i drygt 2 veckor. Sist av allt blev det marre på fältet tillsammans med Pontus. Mycket galopp men med lite pauser för att Pontus ska få vila lite då och då. Sista rycket idag blev hoppträning för madde och olivia. Duktiga tjejer med lite stoiga hästar.


Igår hade vi en trevlig dag på grönan. Det...

mms_img-53413186 (MMS)

Igår hade vi en trevlig dag på grönan. Det var jag, Pontus och min lillasyster Sofia. Vi åkte det mesta utom dom karusellerna där man fick 45 min i kö. Åt sockervadd och läkare glass. En rolig dag som avslutades med grillning hemma hos pappa och Anna.


RSS 2.0