ännu är vi inte i mål...

enligt mina planer så skulle ju tvättstugan vara helt klar idag. men icke sa nicke. det som nu är kvar är måla halva taket och sen flytta in allt som legat som ett berg i lilla rummet i åtminstonde 2 månader nu till garderoberna i tvättstugan. för det är ju såhär det som inte syns finns inte. och imorgon lär det inte heller bli helt klart så jag får väl sikta på fredag då. ghaaaa...... jag orkar inte vääääntaaaaa!!!!!

sjukgymnastik.

idag blir det sjukgymnastik x2. nu på morgonen har jag varit hos sjukgymnast Malin och slitit hårt. tänk er själva att ha 2 telefonkataloger liggandes på varann och sen ta ett steg upp och gå över till andra sidan. och sen göra så ganska många gånger. inte så jobbigt för en hel person men för mig är det som ett marathon lopp.
men... jag blir bättre och bättre för varje gån jag är hos Malin och det är ju iaf skönt. ska också träna på att gå framför spegeln och kolla så att min höft inte knycker åt höger och överkroppen åt vänster.
jobba jobba jobba!!!!

om 2 timmar bär det iväg till simhallen. har ju sjukgymnastik där också. sjukgymnastiken jag gör i simhallen är den roligaste träningen och där kan jag jobba på ordentligt utan att bli trött och få ont vilket är skönt.

ciao så länge!

igår blev det målning :)

igår målades tvättstugan med vit grundfärg. nu har man iaf ett litet hum om hur den kommer se ut när det är klart. i eftermiddag ska jag måla med den vita täckfärgen och sen är det i stort sett klart. Pontus pappa hjälpte mig med målningen igår så det gick ganska snabbt. det som är kvar efter det är att slipa lite i taket där Perra spacklade igår. och sen så ska det ju målas. så imorgon räknar jag med att allt ska vara inflyttat och klart :)
tjohooo!!!!! som jag har väntat :D

tvättstugan.... nerver ending story....

känns ju som att den där jäkla tvättstugan aldrig blir klar. men nu är vi lite närmare slutet än tidigare. idag har Pontus pappa varit här och satt upp vävtapeten på resterande 3 väggar. imorgon är det jag som börjar måla.
så måla imorgon med grundfärg, på tisdag med vitfärg och sedan på onsdag så är det bara att dra in garderoberna och börja rensa upp lilla rummet som har fått vara föråd/ tvättstuga och allmänt skräprum.
lilla Lurken kommer bli så glad att hon ska få tillbaka sin säng. undra om lilla Limpan kommer få dela säng med Bessie eller om hon ska ha den för sig själv. Limpan är alltså Maya.
bilder på målningen blir det imorgon.

ett steg närmare målet.

nu börjar det närma sig målet i tvättstugen. idag kom fondväggen upp. känner mig himlans nöjd med tapet valet :) imorgon tror jag nog att vävtapeten kommer upp. hänger lite på pontus pappa hur det går med det.

RSS 2.0