Nu är vi ute för en kvällsbetning. Dagens ...

dsc01947 (MMS)

Nu är vi ute för en kvällsbetning. Dagens ritt slutade med 4 fel. Helt okej men inte helt nöjd. Imorgon är det final då måste vi båda vara på topp. Crax är det iof alltid om han inte har hjärnspöken så då är det väl mig det hänger på:)


Dagens resultat slutade med en 14:e placer...

Dagens resultat slutade med en 14:e placering. Dvs final på lördag! :) crax sköter sig fortfarande exemplariskt. Lugn och fin :-*


Nu har vi hoppat dagens klass. Det blev en...

dsc01944 (MMS)

Nu har vi hoppat dagens klass. Det blev en dubbel nolla och en så länge är vi i lördagens final. Vi får se hur morgondagen slutar;)


Nu åker jag och craxen till norrköping hor...

dsc01941 (MMS)

Nu åker jag och craxen till norrköping horseshow:) tävlingar torsdag, fredag och lördag. Det har börjat bra med en lugn och inte alls hysterisk crax. Annars brukar ju det vara hans melodi när han är ensam. Uppdatering efter dagens hoppning kommer under dagen.


God morgon! Nu åker vi till stallet för dr...

dsc01938 (MMS)

God morgon! Nu åker vi till stallet för dressyrträning:)


Tänk att se det här härliga när man är på ...

dsc01933 (MMS)

Tänk att se det här härliga när man är på jobbet:) ridskolans piff och puff, black foot 4 år och lillasyster tove 1 år.


helgens tävling, bara glada miner från mig iaf :D

under lördagen så hoppade vi en förklass med 4 fel och sedan laghoppningen. i laget som var div1 så var jag som sista ryttare tvungen att gå felfritt för att vårat lag skulle gå till omhoppning. och det som var så härligt var att det var just det vi gjorde :D sedan i omhoppningen fick jag order om att rida fort och felfritt, men det slutade med en 4 felare. vårat lag slutade på en 3.e placering.
på söndagen var det final och det betyder högre och svårare bana. craxen som var min självklara prins <3 gjorde bra ifrån sig. men 3 felfria rundor innan mig och en omhoppning säkrad gick jag in på banan för att få känna på dom olika svårigheterna innan omhoppningen. blev 4 fel men en helt okej runda. sedan var det dax för omhoppning som låg på 1.40m. crax gjorde sitt allra bästa och jag kunde gjort det bättre men att rida en 1.40 bana på en häst som startat 1.40m 1 gång tidigare och för nästan ett år sedan så känner jag mig mycket nöjd med 8 fel, 2 bommar ner.  vi slutade iaf på en 2:a placering och slut resultatet för Märsta Ridklubbs div 1 lag blev en 2.a plats totalt. hade vi inte redan haft ett lag i elit allsvenskan så hade vi tagit oss upp dit med vårat resultat :D
crax efter prisutdelningen på söndagen <3



dessa bilder lånade från MRK´s hemsida http://www4.idrottonline.se/MarstaRK-Ridsport/Allsvenskan-ElitochDiv1/Bilder/




Varit på lite shopping med mamma idag:) de...

dsc01929 (MMS)

Varit på lite shopping med mamma idag:) det skulle blivit ett träns till crax. Han har varit min prins genom hela helgen och skulle få ett nytt så nosgrimman slipper gå av under tävling eller nåt sånt. Men det blev inget träns:( schockemöhler har tydligen bara ett träns med remontgrimma och lösa nosgrimmor fanns bara i svart, och jag har brunt. Så nu får vi se om man kan beställa en som reservdel. Men då blev det 2 vita ridbyxor ist. Ett par jeans från mounten horse och ett par från horze. Horze har mina favvo byxor så då blev det ett par beiga också. Sen lite strumpor som alltid går åt. Nu god natt och i morgon blir det förhoppningsvis bilder från tävlingen i helgen om jag hunnit samla kraft för ett riktigt blogginlägg;)


Crax är tvättad, knoppad och laddad inför ...

dsc01928 (MMS)

Crax är tvättad, knoppad och laddad inför morgondagen:)


gårdagens hoppning.

som jag skrev i tidigare inlägg så var det hoppträning igår. crax var riktigt bra! han klarade av alla svårigheter på banan utan problem. han är en riktigt klok häst på hoppbanan. hans allra bästa egenskap är nog att han är otroligt modig. och hans mod kommer nog ifrån att han är väldigt stark, finns inte en gnutta fett på den kroppen, bara muskler. sen och med styrka teknink och mod kommer man väldigt långt i hoppning. sen har han ju en del lite annorlunda egenskaper, han är rädd för hästar med ryttare och sen lite annat allt möjligt mer som hans lilla hjärna brukar vara uppfyld av :) men han är ändå min lill-prins <3
vad som var skönt igår var att alla hästar var väldigt  fina igår och det känns ju härligt inför helgens allsvensk finaler...

blev bara en bild som gick att använda. här är jag och crax över ett av dom nya sponsor hinderna. 

Hur härligt är det här??? Har nu på morgon...

dsc01924 (MMS)

Hur härligt är det här??? Har nu på morgonen varit ute på en lätt runda med crax, efter gårdagens träning så var det skönt. Sparar båda på honom och mig inför helgen. Sen nu hittade jag och Happi detta underbara fält fullt med maskrosor. Vi var bara tvungna att ta en kort galopp igenom maskrosorna:) det är känslan som denna som gör att man överlever vintern.


Mysig morgon skritt på Happi:) dagen efter...

dsc01919 (MMS)

Mysig morgon skritt på Happi:) dagen efter tävling så blir det alltid en skritt runda för att få bort slaggprodukter ur hästarnas kroppar. Så efter tävlingen på Happi igår blir det en mysig runda i en solig och varm morgon:) gårdagen bjöd på många framgångar. Inte med placeringar men annat. Happi hoppade vattengrav utan problem, vilket hon tidigare aldrig gått i närheten av jag red henne också med sporrar utan att hon höll på att stressa ihjäl sig. Sporrar hade jag bara för att jag hade väldigt ont i höfterna och det var en vattengrav med, man måste ju ha något att ta till när det behövs. Annars var dagen en 4 felare dagen igenom + tidsfel i första klassen. Men det hade ju säkert halva startfältet också och jag ville ju ha en lugn Happi så då fick det var så.


Ärthjärnan crax har hunnit med massor på m...

dsc01918 (MMS)

Ärthjärnan crax har hunnit med massor på morgonen. Vi har tagit oss till västerås. Crax har värmt upp själv i galopp på en fotbollsplan. Sprungit över mig. Och vi har startat en 1.20 med 4 fel i omhoppningen. Nu vänta på 1.30:)


Hopptränat min fina Happi på morgonen. Hon...

dsc01914 (MMS)

Hopptränat min fina Happi på morgonen. Hon gick som en liten klocka:) lugn och fin på stora banan. Hon älskar sitt nya goda äppel bett:)


2 anslagstavlor - check! :)

dsc01904 (MMS)

2 anslagstavlor - check! :)


SMS-inlägg

dsc01905 (MMS)


SMS-inlägg

dsc01906 (MMS)


RSS 2.0