Idag har det varit shopping, shopping, shopping....

Vi lämnade NYC idag vid 11.00 med buss. Framme vid en sjukt stor outlet ca 1 timme senare. Där fanns det mesta om man säger så, svårt och handla när det finns hur mycket som helst. Men en del grejer fick vi med oss hem iaf.
Mest till andra iof, men det gör ju inget :)

Converse: Röda, ljusblå och kornblå till Sofia lillasyster. Rosa, mörkblå och vita till fam. Grahn. Mörkblå och vita till mamma. Vita och grå/silver till mig och vita till Pontus.
Brun Juicy couture dress och en plånnbok till mig.
Levis jeans, Rhalph Lauren tröja och Hilfiger skjorta till Pontus.
Och Mette får sina Uggs lagom till våren ;)
Sen har det slunkigt ner en och annan överraskning också... ;)



Mitt <3

Måndagen är nu slut i New york.

Nu har 2 dagar till gått här i USA. Igår var det bara jag och Pontus, och tur var väl det. Mina höfter var så paj efter i lördags att jag var tvungen att ha en mycket lugn dag. Vi åt frukost på Hard Rock

Åt också en tallrik med frukt men den glömde jag fota ;)

Sen gled vi ner till Central park...
Är garanterat hög mysfaktor där när alla träd och buskar blommar.
Tyvärr såg vi också väldigt många hästar som skulle dra turister genom parken. Vi gjorde det inte.
Hästarna hade inte mycket glöd i ögonen :((

Men trots det var jag tvungen att ta lite kort för att komma ihåg hur det såg ut.



Kvällen avslutades där den började... på Hard Rock...

Förrätt

Pontus hamburgare

Och min...




Idag har vi varit på den ledsamma platsen Ground zero.
Var verkligen en påtaglig kännsla man fick när man var där. Tårarna började t.o.m rinna när vi var på 9/11 museet och en kvinna som förlorat sin man berättade om sin man som hon förlorat. Han var brandman och sånt får mig alltid lite mer blödig.



Kvällen fortsatte på...

Där vi såg....

Men den svenska stjärnan....

Det var väldigt häftigt, han är ju verkligen stor här. Ganska häftigt tycker jag när man ser var och varannat fan gå runt med en Lundgvist tröja. Och vilket tryck det var på läktarna. Mäktigt!

Nu är det dax att sova så jag orkar med shoppingen imorgon.

New York dag 3

Nu har vi varit här i en kväll och 2 dagar. Har handlat lite men inte så mycket än...

Igår gled vi runt lite och kollade in läget i ett regnit New york. Vi alla inhandlade ett par varsinna gympadojjor, och tur var väl det för idag har vi om vi skulle gått raka vägen gått 4.4 miles (tror jag, kollade på googelmaps) enkel väg, men vi har ju både gått fel, gått runt och varit inne i ett ex antal affärer.


Mina

Nya skor i Battery park (Pontus, Katrin och Daniel)

Idag har vi alltså gått så in åt he..ete långt.
Vi har passerat ground zero, sett Frihetsgudinnan på långt avstånd. Gått förbi Empire state building. Sen har vi ju fått se Broadway street från Times square till Battery park till fots.

På vägen hittade jag lite fina saker...



Döskalle ringen glittrar som bara den :)


Å såklart en lite väska, U.S POLO ASSN.

Nu efter denna lååååånga dag ska jag inte gå en meter till utan sitter i sängen och väntar på att Pontus ska komma med en pizzaslize sen ska jag sova och hålla tummarna att jag sover längre än till halv 5...halv 6...halv 8

Nu är det nog färdigpackat. Lite ditt och ...

Nu är det nog färdigpackat. Lite ditt och datt kvar till morgondagen bara :) om ca 1 dygn är vi i NEW YORK!


SMS-inlägg

mms_img-76462664 (MMS)


Här packas det förfullt!

mms_img-11282483 (MMS)

Här packas det förfullt!


Longering idag. Mina höfter har inte varit...

mms_img171576749 (MMS)

Longering idag. Mina höfter har inte varit med mig på några dagar, så ridning kan ibland då kännas övermäktigt. Så igår longerade jag Arwen och idag Marre och Alexandra. Här en bild på fina Alexandra i solen <3 Kvällen har spenderats hemma med städning inför semestern. Halva huset- check! båda bilarna-check! Så i.morgon är det packning och lite annat fix innan det bär av :)


Tävling med Mascara och Lettan 18/2-12

Var i Stäket i lördags med Marre och Lettan. Båda två hade hoppat super på träningarna torsdag och fredag så det känndes ganska lugnt.
Men när vi väl kom fram var båda två på helspänn.
Marre brukar ju alltid vara så lugn men hon var som en fiolsträng från det hon lämnade lastbilen tills det hon kom hem igen.
Och Lettan betede sig som en helknäpp hingst. Det var levader, stegringar lite bock och en väldans massa gnägg. Sen sa hon också "tack och hej för mig" när det var dax att gå in på banan. Men efter en stunds övertalning och då hon hade bestämt sig för att gå in så gjorde hon det iaf.

Resultatet på dom båda blev 4 fel i 1.10m (första 1.10m på säkert 3 år på Marre och ca 1.5 år på Lettan).










17/2-12 Hoppträning med Mascara.

Hoppning med Mascara idag. Hon hoppa de kanon och var inte alls så hetsig som han kan vara. Bra språng nästan varenda gång tror jag. hon hade betydligt enklare att bära sig själv genom svängarna idag. sen kan det ju också vara så att jag kom kom på några knappar förra veckan och så flöt det helt enkelt på lite enklare idag.

Imorgon är det tävling för Marre och Lettan. Men det blir sen avgång imorgon också. marre få till och med gå ut på förmiddagen och Lettan får gå ett dressyrpass.

Dom ska båda hoppa en 1.10m. Det blir lite som att debutera på nytt. Lettan har ju inte hoppat eller tävlat på 1.5 år och Mascara har nog inte gjort det sen hon var 7 år och nu blir hon 10 år.
Så nu kan man ju undra hur det här ska gå???
Men hoppar dom som idag och ogår och jag rider likadant så ska den nog gå bra :)




En fredag i solen och glada hästars tecken

Fredagar är alltid tunga och jag har en stående försovningsmorgon :S

Trots att jag var trött efter gårdagen så var det väldigt härlligt att jobba idag. Solen sken och det var vår i luften. Hästarna fick vara ute lite extra länge dagen till ära. Dom hade nog inte haft någonting emot att komma i när klockan slog lunchtid. då stod dom i givakt och väntade tålmodigt 2 till vid grinden ;)

På eftermidagen var det hoppträning på Mascara. sen skulle ju grejerna inför morgondagens tävling göras iordning.

Sist av allt på fredagar har jag ju hoppträning för privatponnysarna. KUL! :)


Försten in är bäst! Privat stona med Alexandra <3 i täten...


Privat valackarna, chefen Micke går stadigt i täten...


Lektionshästarna, Manilla har precis brytit sig förbi "Gestapo" Solero i full galopp. Man blir ju så trött på killar som bara står och trycker mitt i vägen...


Hej vad det går när lektionsponnysarna ska in. Dom har ju stått och väntat vid grinden medan alla andra sprungit in. Här har vi Meadow tätt följd av Eclips :)


Skåpet på väggen...

Mobilen är inte med i MMS svängen så nu får jag väl göra ett vanligt inlägg ist.

Här är det slutliga resultatet. Om någon är intresserad av att köpa ett hängande vitrinskåp så bygger vi och säljer. Vi designar tillsammans något som du vill ha...



16/2-12 Letitzia

Hoppnig På Lettan idag. Hon hoppade som vanligt väldigt bra. sen kan ju fröken strula lite på vägen fram till själva "hoppet". Men idag har vi kommit henne lite närmare in i huvudet. Hon är ju en häst som väldigt lätt får spänningar i hals nacke och vidare ner i ryggen. Så idag red jag med extremt lite yttertygel. Så som på en "vanlig" häst så håller man ju upp på yttertygeln i svängen för att hästen inte ska vandra utåt och i värsta fall förbi hindret. Men på fröken Letitzia fungerar inte det. Hon blir alldeles för låst i sidan då och vi slutar hoppandes och stegrandes någanstans vartsomhelst. Så en lite förböjd hals och massa innerskänkel är medecinen på Lettan. Iaf just nu...
Hennes framben är iaf super i hoppet. Man kan sammanfatta så här... knäna under hakan ;)


torsdag = alltid en rolig dag i slutändan, men ångest för den är så låååång...

Torsdagarna tar aldrig slut. Allt går i ett och sitta ner och vila... vad är det???
Det börjar med ridning, idag fick jag hjälp av Mette efter som Häppi inte är riktigt fräsch än :(
Vi red ut på Crax och Alice i -10. Dom tyckte det var jätte kul att galoppera över fälten med snön flygande kring benen.
Sen är det jobb i stallet. Som för tillfället med all snö är väldigt tungt.
På eftermiddagen kommer ekillaskolans hästprofil och rider (eller har teori). Idag var det min grupp som skulle rida. Det gick bra när alla hade samlat sig och kommit till ro med hästvalet jag gjort.
Kvällspasset börjar strax efter det. Då är det 2 timmar i ridhuset som gäller. Idag var det hoppning och våra fina lektionsponnysar <3 skötte sig exemplariskt båda lektionerna. fina duktiga änglar.
Sist ut för dagen är min egen träning som gäller. Idag var det Lettans tur <3


Hundarna på morgon promenade idag. Herregud vilken vacker morgon!

Nytt år, ny design och årets första tävling!

Har en avslut på skåpet som jag och pappa byggde för ett tag sedan. Bilden har jag skickat på mobilen så man får helt enkelt se om det behagar komma fram...


I helgen som var så var vi på årets första tävling :) Hästarna gick bra och jag red helt okej.
Letizia och Mascara hoppade en varsin 1.00m. Lettan tyckte det var lite roligt att stå och stegra vid ingången sådär mitt i banan, så vi slutade på 21 fel eller så. Hon var inte ensam skyldig till alla fel. Jag började året med att få en total blackout efter näst sista hindret, så man får väl säga att vi var lika skyldiga båda två. Marre var dubbel nolla :)
På söndagen var det dax för Alice och Crax. Alice hoppade 1.10m med 1 tidsfel och Crax samma sak fast i 1.20m. Men det viktigaste var att dom fick börja året med lugna och bra rundor och det fick dom allihop!



Häst nr 1 Letizia, nr 2 Mascara, nr 3 Alice

RSS 2.0