Bessie 25/5-06 - 12/7-11

Har inte klarat av att göra något blogginlägg förens idag. Känndes som det blogginlägg jag skulle göra var tvunget att handla om våran prinssesa Bessie <3
I det senaste inlägget  berättade jag ju om att vi var på väg in med Bessie till vet.kliniken för att operera bort en njure som hon hade fått cancer i. Men när operationen väl skedde så visade det sig att hon var väldigt illa däran. Hon hade cancer i njuren, i livmodern och i ryggen. Med detta besked bestämde vi oss för att det allra bästa för våran prinssesa var att få somna in direkt. Hon hade aldrig velat leva ett halft liv, hon var alldeles för livfull för det. Inget djur borde få ha ont för att vi människor ska slippa ta farväl.
Det som vi får vara glada för var att hon inte har haft ont. Hon var precis som vanligt fram till kvällen den 11 juli. Dagen innan hade hon som vanligt farit runt som en galning i vattnet, simmat hoppat och sprungtit runt.


Mysandes i gräset.

tidig morgon, på väg till stallet med lillasyster Maya.

Vila i soffan, antagligen efter en lång dag i stallet.

Inte favorit grejen, men ibland måste man vara ren också.

Kopplad i stallet hörde ju inte till vanligheterna precis.

Första mötet med nya lillasyster Maya.

Bessie hänger på stallgolvet. första fotot med nya kameran skulle ju såklart vara på Bessie.

Morgontrött... javisst!


Våran älskade prinsessa är nu en ängel. Hon är älskad och saknad och kommer aldrig att glömmas bort.

Vila i frid våran älskade vän <3


Herregud vad kvällen igår blev konstig. Ja...

mms_img74151 (MMS)

Herregud vad kvällen igår blev konstig. Jag kom hem från stallet, allt som vanligt. Men strax efter så började bessie betee sig konstigt. Med en magkänsla så ringde jag veterinären. Ringa veterinären är inte det första jag brukar göra, är väl härdad efter alla hästskador. Så iväg bar det till väsby vet.klinik. Väl där efter massa undersökningar visade det sig att bessie har en tumör på/vid njuren. Operation är enda alternativet. Så nu är vi på väg tillbaka till kliniken för operation. Vi hoppas att allt går bra och att det kanske om vi har riktig tur inte är någon elakartad tumör utan helt ofarligt. Håll nu tummarna för våran prinsessa.


Sitter på bakluckeloppis i vengarn. Har ju...

mms_img33840 (MMS)

Sitter på bakluckeloppis i vengarn. Har just sålt mina 2 första grejer. Det här var ju värdo, börja lessna nu iaf.


tack alla för en supertrevlig födelsedag!

har ju varken tid eller ork att blogga allt för mycket just nu. men jag måste ju bara göra ett inlägg och visa alla fina, braiga och "vill ha" grejer som jag fick på min 28:e födelsedag i måndags.


















+ ett super objektiv som jag tagit alla bilder med, och den vita soffklädseln som jag lade upp bild på igår.

TACK alla fina :)




Nya fina soffklädslar har jag köpt idag fö...

mms_img33838 (MMS)

Nya fina soffklädslar har jag köpt idag för mina födelsedagspresenter. Blev jätte fint. Vitt= vita lakan som skydd mot smutsiga hundar. Ö


RSS 2.0