Nu är hon hemma. Chloe slipper f.o.m nu so...

mms_img303811907 (MMS)

Nu är hon hemma. Chloe slipper f.o.m nu sova ute på vintrarna. Allt har gått bra idag. Hon och Maya har fortfarande inte bestämt vem som bestämmer. Men det slutar nog med att mini terror kommer att styra. För än så länge säger chloe bara ifrån när det gäller att skydda märgbenet. Hon äter som en häst "Man vet aldrig när man får mat nästa gång". Kissat har hon gjort 2 ggr. Båda gångerna inne direkt efter promenad, nr 2 har hon gjort 1 gång, å det var också nyss nästan direkt vi kommit innanför dörren. Pontus fick såklart panik. Men Det borde betyda att hon känner sig trygg här hemma och inte ute, om man ska se det positivt dvs.


Små rumpor :)

mms_img161485062 (MMS)

Små rumpor :)


Chloe.

mms_img-18919363 (MMS)

Chloe.


Hmm... Vad kan det här vara???

mms_img-93247496 (MMS)

Hmm... Vad kan det här vara???


vill ha 2 par pjuck!





dom här två pjucksen vill jag köpa imorgon. dom är båda från hööks. stövlarna kostar bara 1199:- och skorna 549:-. skulle inte vara tokigt att få 2 skor/stövlar för 1750:-. men båda kommer det inte bli imorgon iaf för på söndag ska vi lägga pengar på annat <3

ny fondvägg i sovrummet.

idag har äntligen den nya fondväggen kommit upp i sovrummet. den är så himla fin, med sina änglar! nu är det mesta snart klart i vårat hus, iaf för stunden. alla sovrum + vardagsrummet är (snart) tapetserade och målade. köket och badrummen är fina som dom är. det som är kvar är måla hallen. måste vara en färg som iaf inte är vit. blir alldeles för smutsigt på väggarna innanför dörren. jag skulle vilja ha en ljusgrå färg i hela hallen och sen den här tapeten i trappan:

men jag har ju bruna och gröna möbler där nere så det blir nog inge bra trots allt. så får väl ta någon latte-färg och leta upp någon ny tapet som går i dom tonerna till trappan.

det andra som jag vill ha är nya golv. har hittat ett fint golv också, just nu är det rea pris på det, endast 79:-/kvm just nu. men bor ju med en stoppkloss så vi får väl se hur det blir med alltihop.



så här fin är iaf tapeten som vi har fått upp i sovrummet. Pontus var ju neggo till den från början också men nu tror jag att han tycker att den är fin iaf.









Första ritten på en vecka ska självklart v...

mms_img462141232 (MMS)

Första ritten på en vecka ska självklart vara på min prins caspian crax <3


farbror doktorn.

skulle ju iof inte blogga förens jag var frisk, men nu blev det så iaf. jag är inte frisk. har forfarande ont i magen men förkylningen är i stort sätt bra. men det känns iaf bättre med min mage. inte bättre som i mindre ont, utan bättre en läkare försöker faktiskt hjälpa till. idag träffade jag en husläkare, han klämde kännde frågade 1000 frågor. sen fick jag gå till labbet och ta 4 rör med blod och imorgon bär det av till löwet för ultraljud buk, och om ett tag gastroskopi (för 3:e gången), usch! blod proverna var för att kolla levern och lite annat som jag glömt bort vad det var. ultraljudet har jag efter egna efterforskningar förstått att dom ska kolla bukspotkörteln, gallan och tarmarna. och den hemska gastroskopin ska göras för att ta prov innefrån min magsäck. vi får se vad llt detta leder till??? men känns iaf skönt att en läkare gör vad han kan för att hjälpa. det där med blodprov känns seriöst.

Häppis 1.10m den 3/9-11

den enda rundan som slutade med några fel förra helgen, det blev 4 fel på sista hindret och näst sista språnget.

Gracianas andra nolla 3/9-11!

här kommer gracianas andra felfria 1.00m runda från förra helgen :)


Blir inget mer bloggande, förens jag är fr...

mms_img115283933 (MMS)

Blir inget mer bloggande, förens jag är frisk. Har ju absolut inget att blogga om. Mina dagar är ju inte direkt intressanta. Jobba - hem - bada väldigt varmt för att minska magontet - ligga i sängen sova och slö kolla tv. Dagar som ser ut så orkar igen läsa om och inte skriva om heller för den delen. Så när dagarna är roligare hör jag av mig igen. På bilden en glad maya på en sten som är lika hög dom jag. Ååå tänk va bra man ser där uppe :)


10 år idag!

idag firar jag och pontus 10 år. jag vet inte om det är något direkt firande.... jag sjuk och nerbäddad i sängen som ett vrak och pontus jobbar kväll. kommer väl hem lagom tills jag somnat för natten. men jah har iaf fått 10 st jätte fina rosor idag. pontus... han fick inget eftersom jag inte varit hemmifrån sen i onsdags med undantag för några få korta promenader med maya. kanske blir det något i efterskott, vem vet....


Mascara 3/9-11


Graciana 3/9-11


ska göra en lite uppdatering...

har hela denna vecka varit halv sjuk och helsjuk så när jag kommit hem från stallet har jag bara dött i soffan och inte orkat med någonting över huvudtaget. och från och med igår varit helsjuk. det betyder att jag inte jobbat eller varit i stallet varken igår eller idag. och när hände det senast...? ja, aldrig! men någon gång är den första för allt.
tävlade ju i helgen som var, och det var för en gång skull en mycket lyckad helg. inte för att det brukar gå direkt dåligt men det brukar vara 4 fel här och där vilket är värdo när det alltid är så. men denna helg var det många nollor :)











Fina Häppi hade tagit skade Crax plats som första häst denna helg <3

Häppis resultat denna helg:
lördag 1.10m 4 fel
söndag 1.10m 0+0 fel 2:a placering
söndag 1.20m 0 fel 3:e placering

Gracianas resultat:
lördag 1.00m 0+0 fel
lördag 1.00m 0+0 fel

Mascaras resultat:
lördag 1.00m 0+0 fel

tyvärr fick inte dom duktiga tjejerna någon placering men gjorde jätte bra rundor ändå :)


Solros plock på kvällskvisten med mette oc...

mms_img-16609000 (MMS)

Solros plock på kvällskvisten med mette och carro.


RSS 2.0