Julpyntnings dag :)

Jag var ju som sagt ute i stallet rättså tidigt idag. Jag hann rida både Steely och Graciana innan kadriljen idag, rätt bra gjort om jag får säga det själv. Kadriljen gick sådär idag, dom flesta hästarna fick ryck nån gång under träningen idag men vi ska ju träna två gånger till så det löser sig förhoppningsvis.



När ridningen var avklarad började jag pynta till hästarna, alla andra hästar fick pyntning igår så det var bara att fixa till det idag. Dom tyckte att det var ganska spännande när dom kom in från hagen. Sprutade på lite krubbitnings spray för att motverka lusten att smaka på plastgranriset.

Letizia tyckte att bollarna som hängde i taket var spännande.


Graciana ville inte riktigt komma ut ur boxen, hon blev lite rädd när jag stod på stegen och pyntade.


Lilla Milli har också fått pyntat hos sig, det är hennes skötare Matilda som har gjort så fint.


Med Mettes tålamod så har Craxen blivit av med sin björnpäls idag. Han tyckte att det var sådär. Han har ju lite svårt att stå stilla, han är ju inte precis den modigaste hästen i stallet. Men han var ju iallafall glansig under all päls, det kan ju bara betyda bra borstning ;)

Mette och en bedrövad Crax :*


Var på Villa fritid och Plantagen på eftermiddagen med mamma idag köpte lite kulor och glitter. Det machar det som jag har i min krans utanför dörren. Var tvungen att ta bort pumporna som börjar ruttna där ute. Dom har ju trotts allt legat där sen hallowen. Så nu är det heljulit där ute:)
Nu är det bäst att jag koncentrerar mig på Stjärnor på is om inte hockeyn och Pontus ska ta över tvn helt.

Här sitter han och glor, helt paralyserad och osocial :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0