tidig morgon idag.

idag började dagen verry tidigt. kl ringde kl 04.15. det känns rätt så tidigt för att vara en söndag. det var ju dags för tävling idag. den första för året. men går man upp tidigt så kanske man kommer hem tidigt. alice crax och lettan skulle med. idag skulle dom få börja lite lungt med bara en 1.20m. det var ju lagom efter som det var väldigt kallt idag. crax startade först. han har ju ett litet problem på tävling, det är inte så litet föresten. han är ju livrädd för andra hästar. han hoppade så bra..... tills dess att ekipaget efter mig var inne på banan och en bit bakom en kombination. crax tappade totalt konsentrationen och fick då 3 rivningar. men innan det och sen efter det så var han sååå duktig.

fina crax efter hoppningen idag.

sen skulle alice hoppa sin första tävling som stor häst. japp, hon e stor nu ingen liten unghäst längre. hon var också duktig. men jag rd lite klantigt in i en kombination alldeles för kort in så hon nådde helt enkelt inte fram till b- hindret. så kan det gå.

alice och hempa efter hennes hoppning, vilken hästskötare alltså;)

letizia e ju fortfarande unghäst. så hon har det ju lite lugnare. hon hoppade så himla bra. hon var ju en aning stressad i hoppningen i torsdags, men idag var hon helt lugn inne på banan. helt perfekt på varenda hinder. ett lite missöde bara. min högerskänkel var nog inte lika stark som den vänstra så efter ett hinder trodde hon att vi skulle åt höger, så hon svängde. men grejen var ju att vi skulle rakt fram. så då blev det 4 fel + tidsfel. men för att bara ha hoppat och ridit fram i vänster varv och fåt stressat iväg till banan 7 ekipage tidigare än vad jag egentligen skulle så tycker jag att hon var duktig.

letizia i lastbilen.

så summa sumarium så tycker jag dom skötte sig bra, det var ju trots allt en nationell tävling och den första på säkert 3 månader.
när vi kom hem så kan man bokstavligt talat säga att vi inte kom innanför dörren innan allt föll samman.

tack alice! för att du e så snabb i tanken. alice skulle gå in i boxen, men lyckas på nåt underligt sätt gå in i hyllan och allt rasade. som väntat så reagerade hon inte över huvudtaget på att en hylla föll omkul precis brevid henne. lilla allan brallan e så knäpp.
nu ska jag gå och dajja i sängen, kanske kolla på en film eller så blir det tv.
bye bye

Kommentarer
Postat av: Ann

Det kändes värre än det såg ut...

2009-02-15 @ 20:48:42
Postat av: Anonym

Tyyyyypist klant-Alice men åhhh vad söt hon är!Sötast i tävlingsmundering är nog ialla fall Craxen!

Kul att tävlingssäsongen är igång igen.

Kram Sandra

2009-02-15 @ 21:13:47
Postat av: Mette

Herregud vilken röra Alice ställde till med! :)

2009-02-17 @ 20:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0