hej igen!

har haft en rejäl bloggdip, som ni säkert märkt. men har inte haft någon lust helt enkelt. men nu e den tillbaks litegrann iaf. imorgon eller nåt så ska jag lägga in bilder från tävlingen förra helgen.

måste också berätta att vi köpt radhus! japp, äntligen! det är ett hus på 101 kvadrat, 2 våningar, 4 rum, 2 toaletter, garage och en gräsmatta:) det är så himlans fint :D det ända vi måste göra är att tapetsera om en svinsnygg vägg. den passar inte till nåt vi har tyvärr så det är det eller byta ut hela vadagsrummets inredning.
vi flyttar om lite mer än 1 månad.

cortina har ju kommit hem också. hon är en mycket trevlig häst:) säker och lugn i sinnet. idag började vi lite med att flytta sig ifrån skäkeln. hon kan ju bara framåt, broms. höger, vänster, skritt, trav och galopp. hade glömt bort hur meckigt det är med unghästar till en början. men men det blir bättre och bättre för varje dag som går. å det är ju kul att göra hästarna själv.

förresten så om det är någon som vet någon som vill köpa en 3:a på ekillagårdsväg så vet jag en som är till salu, så då är det bara att höra av sig till mig:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

kul att du e tillbaks ! Grattis till huset !

& Cortina :) Blir spännande att se vad det blir av henne ! Bilder tack :)

2010-05-24 @ 08:28:44
Postat av: Linda

Grattis! Var roligt!!! Kram Linda

2010-05-24 @ 09:36:18
Postat av: Anonym

Hihihi, vad busig Arwis ser ut efter hinderna:)men hon är en riktig sötis.

Kram

2010-05-24 @ 13:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0