torsdag= hoppträning.

idag var det häppis tur. gick  helt okej, vi har ju inte tränat på länge så då e det ju alltid lite extra krut i henne:) idag var det kontroll som stod på schemat. galoppera kort med galoppbom framför hindret. mycket skänkel krävdes för att hålla ihop henne. sen har hon ju en tendens att fara iväg som en månraket efter hindrerna men då så låg det en bom 4 galoppsprång efter hindret. det var bara att slå ner rumpan i sadeln och återfå kontrollen snabbt. gick riktigt bra mot slutet. men oj vad jag fick rida.

red alice och cosse idag också. alice är ju igångsatt den här veckan efter sommarens vila. ganska sent men dom har vilat i olika omgångar eftersom det är några stycken och det är ju lättast att rida lite färre under en tid så känns det inte lika mycket. hon har ju fått ny foderstat. nu äter hon kraaft grov spc. hon har ju inte känts 100 och veterinär C tror det kan bero på att hon har en kännslig mage. så nu får vi se om det blir något bättre.

cosse red jag på banan idag. vi galopperade mycket över en bom. träna på att inte öka på väg fram mot hinderna. och då blev det galoppbom. gick faktiskt helt okej, trots spöregn. hon e en sån trevlig häst lilla cosse. jobbar på så gott hon kan och så länge hon orkar innan nåt annat lockar till sig hennes uppmärksamhet.




en trött och en svettig häppi, men glad ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0