veckan som gått.

tävlingen förra helgen var katastrof... inga bra resultat överhuvudtaget. det bästa var väl cosse som fick en felfri runda i 1.00m. så det fördjupar vi oss inte i, drar ett streck och försöker glömma.

vidare i veckan har jag satt igång arwen efter sommarens vila. longerat en liten stund i fyra dagar. man ser nu när hon får grejer på sig att hon vuxit en bit:) vilket är bra eftersom hon är ganska liten.

sen dressyrträning i onsdags och hoppträning i torsdags båda gånger med steely. dressyren gick helt okej medans hoppningen inte var någon hit. har kommit i en rejäl svacka vad gäller hoppningen. hoppas den snart är över, känns lite värdo faktiskt.

ja det är väl ungefär det som hänt denna vecka.

jo en grej till, i fredags när vi var ute och klättrade så var cosse helt knäpp. nåt var fel. vet inte om det var några djur eller om det var nåt fel på sadelgjorden som hon inte var van vid, men hon sparkade bakut hela tiden. i uppförsbacke, nerförsbacke och rakfram. men det det slutade med var att hon gjorde några kosparkar och träffade min häl 3 gånger och minstövel gick sönder i dragkedjan. jaa så det blir till att köpa nya stövlar ganska så snart, vet bara inte vad jag ska ha för några...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0