Träningar torsdag + fredag.

Har ju varit två låååånga dagar i stallet. Igår ca 14 timmar och idag ca 12 timmar. Men man hinner ju med lite av varje då iaf. Igår avslutades kvällen med träningar x 2. Först arwen på sin allra första hoppträning och sen Crax på en snabbkörare innan helgens tävling.
Arwen kladade sig utmärkt! Jag blev riktigt imponerad :) hon har ju på sin höjd hoppat en bana på 50cm på en pay and jump hemma och igår bara sådär hoppade hon en bana men hinder som låg på mellan 0.90-1,00m  utan några direkta problem :)
Fina fina bebis <3

Nya skor fick hon igår också.

Sen från den ena till den andra var det dax för Crax <3 Prins Caspian <3 (som jag kallar honom) hoppade som vanligt hur bra som helst. Han är laddad och hoppar som en KUNG :) Känns bra inför imorgon och/eller på söndag :))

God natt.

SEN KOM FREDAGEN.

Idag har Lettan hoppat. Hon var riktigt duktig. Stod inte i nåt hörn och stegrade en enda gång :) Jag börjar hitta dom nya knapparna på henne nu äntligen. Hon har ju många idéer lilla stora fröken ;)
Finns en regel som alltid måste följas på henne, När man svänger så får man knappt hålla i ytter tygeln alls. Gör man det och det blir liiite för mycket då är det kört. Första bästa vägg och hörn duger som stöd för stegringar. Knäppa knäppa Lettan <3

Så här glad är man när man hoppat fint på träning <3




Här en fint fixad Crax inför tävling imorgon. Tack för hjälpen super groomen Janina!

Imorgon ska prinsen hoppa 1.30m klass för att se om vi kvalar in till Märstas elitlag. Inte det lättaste då vi har många bra ryttare men bara 2 platser för seniorer. Men... om vi inte är med i morgondagens lag så har vi ju en ny chans på söndag när det är div 1.

Nu är det sov time, Imorgon ska det knoppas i arla morgon stund!

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0